Praktisch

Land InZicht! zet het Vlaamse platteland in de kijker

Kom kijken hoe ons platteland door Europese en Vlaamse steun verder evolueert!

Hoe zal de landbouw en het platteland in de toekomst verder evolueren? Met het Vlaams Programma voor Plattelandsontwikkeling (PDPO) investeren Europa en Vlaanderen in ons platteland. Waaraan wordt het geld besteed en welke voordelen biedt dit voor de plattelandsbewoners? Met de campagne Land InZicht! nodigt het Vlaams Ruraal Netwerk, dat communiceert rond plattelandsontwikkeling, je uit om het zelf te komen ontdekken. Dat kan op zaterdag 11 mei (14u - 17u) in heel Vlaanderen, en dus ook bij jou in de buurt.

Het Vlaams Ruraal Netwerk zet de campagne Land InZicht! op touw. Tijdens de open dag op zaterdag 11 mei 2019 (14u - 17u) kunnen jong en oud kennismaken met de vaak verrassende initiatieven op het platteland. In elke Vlaamse provincie leiden land- en tuinbouwers en projectpromotoren je rond op hun bedrijf of langs hun project. Zo tonen ze hoe ze de steun van het Vlaams Programma voor Plattelandsontwikkeling (PDPO) in de praktijk toepassen.

De deelnemende landbouwbedrijven en projecten kunt u hieronder terugvinden per provincie:

We voorzien voor elk gezin een 'lekkere' goodie bag (zolang de voorraad strekt). Doe ook zeker mee met onze wedstrijd, en win een overnachting op het platteland, of een mand vol heerlijke streekproducten!

Inschrijven is niet nodig.

Volg ook Vlaams Ruraal Netwerk op Facebook voor de meest recente info over deze campagne!

 

Bekijk ook zeker het filmpje van Land InZicht!

 

In samenwerking met de Europese Unie, het Departement Landbouw en Visserij, de Vlaamse Landmaatschappij, het Agentschap voor Natuur en Bos, en de Vlaamse provincies.