Enquête: Is technologie de manier om de landbouw te verbeteren?

 

U hebt waarschijnlijk wel al gehoord van precisielandbouw, maar maakt u ook al gebruik van precisielandbouwtechnologieën of bent u van plan dat te gaan doen?
De Europese boerenvereniging Copa-Cogeca, het Europese netwerk van nationale verenigingen van landbouwmachines, wil van alle landbouwers in de EU weten of ze precisielandbouwtechnologieën gebruiken.
Ook van u!

De vereniging wil dus aan de hand van deze enquête meer te weten komen over het gebruik van precisielandbouwtechnologieën in Europa en meer inzicht krijgen in de toepassing van technologie in de landbouw en in de behoeften op dit vlak van landbouwers en landbouwcoöperaties.

De resultaten zullen dienen als input voor de lopende discussie over de vraag hoe beleidsmakers en belanghebbenden (waaronder landbouworganisaties) de introductie en het feitelijke gebruik van precisielandbouwtechnologieën kunnen bevorderen.

De Europese boerenvereniging Copa-Cogeca wil met deze enquête graag weten hoe de kloof tussen beleid en uitvoering (het gevolg van bijv. connectiviteits- en interoperabiliteitsproblemen) te dichten. Ze hebben uw hulp nodig om een goed beeld te krijgen van het gebruik in de praktijk van precisielandbouw.

Het invullen van de onlinevragenlijst duurt slechts vijf minuten en is beschikbaar tot 24 december 2018. U kunt de taal veranderen naar het Nederlands.