Infosessies GLB 2023 - 2027

Het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) gaat van start op 1 januari 2023 en brengt wel wat veranderingen voor de landbouwer met zich mee. Daarom organiseert het Vlaams Ruraal Netwerk, dat de communicatie van het GLB trekt, in september en oktober in elke Vlaamse provincie twee infosessies, telkens van 13u tot 17u. 

Tijdens deze infosessies wordt op verschillende GLB-maatregelen ingegaan (conditionaliteit, subsidies in de verzamelaanvraag zoals onder meer betalingsrechten en ecoregelingen, VLIF,  samenwerking, vorming en advies …). Na de toelichtingen kunnen vragen gesteld worden. 

Presentaties (info onder voorbehoud)

Opnames (info onder voorbehoud - opname van eerste infosessie in Sint-Niklaas op 13 september)

De infosessies zijn gepland op verschillende dagen en locaties. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Dat kan door te klikken op de datum en locatie van de infosessie die u graag wil volgen.

! Door technische problemen is het mogelijk dat er inschrijfformulieren voor GLB-infosessies niet bereikbaar zijn. In afwachting kan u zich inschrijven door te mailen naar vlaamsruraalnetwerk@lv.vlaanderen.be. Gelieve volgende zaken mee te geven: naam, voornaam, organisatie en al dan niet toestemming om uw mailadres te bewaren om op de hoogte te blijven van onze toekomstige evenementen en nieuwsbrieven.

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Antwerpen

Limburg