Europese Rural Inspiration Awards: stem het Vlaams project 'SYLVA' naar de overwinning!

Succesvolle verhalen kunnen meer mensen inspireren om soortgelijke initiatieven ook zelf op te starten. Op die manier helpt het ELFPO (Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling) plattelandsgebieden om het brede scala aan economische, ecologische en sociale uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan. In kader daarvan organiseert het Europees Ruraal Netwerk de 'Rural inspiration Awards 2022'.

Het thema dit jaar is 'The Future is Youth', geïnspireerd op het Europees Jaar van de Jeugd die de Europese Commissie naar voren geschoven heeft. Deze wedstrijd wil het belang van Europese jongeren voor een betere toekomst promoten.

Dit jaar waren er 111 inzendingen uit 24 lidstaten voor de vier thematische categorieën: 'Green Futures', 'Digital Futures', 'Resilient Futures' en 'Socially Inclusive &Innovative Futures'. Een expertenjury nomineerde 24 projecten, waaronder het Vlaams project van SYLVA dat VLIF-steun voor innovatie ontvangen heeft. Momenteel selecteert de jury een winnaar per thematische categorie, maar elke burger kan meestemmen voor de publiekswinnaar!

Op deze pagina kan je nu stemmen nu op jouw favoriete project!

                     Logo Rural Inspiration Awards 2022