Lancering oproep plattelandsontwikkelingsprojecten - provincie Antwerpen

 

Op 10 oktober lanceerde de provincie een nieuwe oproep tot het indienen van plattelandsontwikkelingsprojecten (OmgevingsKwaliteit door samenwerking en door investeringen en Platteland Plus). Er zal het komende jaar meer dan €2.600.000 aan provinciale, Vlaamse en Europese (uit het Europees Landbouwfonds voor PlattelandsOntwikkeling ELFPO) middelen  beschikbaar zijn voor innovatieve projecten rond landbouwverbreding, samenwerking op het platteland, dorpsontwikkeling, plattelandsarmoede … Heb je een goed idee, kijk dan zeker eens op www.provincieantwerpen.be/platteland of neem contact op met onze adviseur platteland (platteland@provincieantwerpen.be). We kunnen je helpen met technische tips en tricks, inhoudelijke suggesties, mogelijke samenwerkingsverbanden, het voorstellen van de subsidiemogelijkheden op een schepencollege of andere vergadering, het aanreiken van goede voorbeelden,…  De brochure (zie hieronder), onze subsidiewijzer platteland, geeft alvast een overzicht van de verschillende subsidiekanalen.

Brochure: Brochure subsidiewijzer provincie Antwerpen.pdf (.pdf 1001.32 KB)

 

Wil je een project indienen, dan dien je een eerste projectidee aan te leveren tegen 16 februari 2017. De sjablonen hiervoor kan je ook bij ons opvragen!

 

Verder organiseren we op 27 januari 2017 een inspiratiesessie met tal van goede voorbeelden en experten rond de verschillende thema’s. Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

 

De provincie Antwerpen kijkt al uit naar jullie goede ideeën!