Keuken, warm water en mezzanines in De Poel

Categorieën

Thema

Leefbaarheid

Jaar

2012

Provincie

Vlaams-Brabant

Locatie

Hageland

Assen

As 4

Projectgegevens

Projectkost

5.000,00 euro

Promotor

Gemeentebestuur Geetbets

Duurtijd

01/10/2012 - 30/11/2012

Situering

De gemeentelijke infrastructuur De Poel wordt gebruikt door Scouts Laetitia, VZW De Bol en de gemeentelijke speelpleinwerking.
In de gemeentelijke infrastructuur De Poel is geen warm water aanwezig.
Ook een kleine keuken zou met het oog op een mogelijke verhuur van het lokaal in de toekomst voor andere jeugdverenigingen en voor  het  huidige gebruik door de gemeentelijke speelpleinwerking niet mogen ontbreken.

Verder zouden we twee grote lokalen willen uitbreiden door het plaatsen van mezzanines.
Het zijn ruime, hoge lokalen, dus perfect mogelijk om er een “verdieping” bij te voegen en zo knussere ruimtes te creëren.

Doelstellingen

De extra ruimte die gecreëerd wordt door het plaatsen van de twee mezzanines in de lokalen zorgt er voor dat je een grote groep toch beter over de ruimte kan verdelen zonder het gevoel te hebben dat er te weinig ruimte is. Het schept een aangenamer klimaat om te vertoeven en verschillende hoekjes te maken. Ook met het oog op het aantrekken van een tienerwerking in de speelpleinwerking biedt dit meer mogelijkheden.  Je kan immers een eigen knusse hoek aanbieden aan de tieners om in rond te hangen.

Onrechtstreeks heeft deze projectaanvraag de doelstelling om de toegankelijkheid te verbeteren en bij te dragen aan de uitbouw van een divers aanbod aan verblijfsaccomodatie in de sector ”Hageland+”, aangezien plannen om de lokalen te verhuren in de toekomst steeds vaker de kop op steken.

Uitvoering

Gemeentebestuur Geetbets

Contactpersoon

Johan De Ruyter
Dorpsstraat 7
3450 Geetbets
011/58.65.64