Ontvangstruimte voor molenbezoekers

Categorieën

Jaar

2019

Provincie

West-Vlaanderen

Projectgegevens

Projectkost

34 000,00 euro

Promotor

Bulckaert, Marijn

Duurtijd

01/01/2019 - 31/12/2021

Maatregel

  • LEADER
  • Streekidentiteit

Plaatselijke Groep

PG Westhoek

Situering

In een nieuw bijgebouw wensen we een deeltje in te richten als ontvangstruimte bij de molen zodat we bezoekers degelijk kunnen ontvangen. We wensen ze te voorzien van sanitair, maar de mogelijkheid geven om in het droge iets te drinken en een bijkomend woordje uitleg te krijgen via extra infopanelen, powerpointvoorsteling, oude foto’s, ….

Gezien het beperkt aanbod in de nabije omgeving wensen we de passerende wandelaar van het Brouckmolenpad en het wandel/fietsnetwerk ook de kans te geven om op het terras hun picknick te nuttigen of gebruik te maken van het semi-openbaar sanitair.

Doelstellingen

Inrichten van een ontvangstruimte voor molenbezoekers met het nodige sanitair en een beperkte picknick ruimte uitbreiden van de bezoekmogelijkheden streekambassadeur door informatie ter beschikking te stellen en te werken met streekproducten.

Uitvoering

Bulckaert, Marijn

Contactpersoon

Marijn Bulckaert
Lindestraat 13
8691 Beveren-Aan-De-Ijzer
057 36 38 41

Locatie