Scouts Inderdaad Assent gaat voor samenwerking

Categorieën

Jaar

2016

Provincie

Vlaams-Brabant

Projectgegevens

Projectkost

125 415,00 euro

Promotor

ELA VZW

Duurtijd

01/01/2016 - 31/12/2017

Maatregel

  • LEADER
  • Leefbare dorpen

Plaatselijke Groep

PG Hageland+

Situering

 

De scouts heeft een verouderd betonnen platen lokaal (meer dan 35 jaar oud), dat niet meer voldoet aan de huidige noden. We willen een nieuw lokaal bouwen, dat gedeeltelijk multifunctioneel kan gebruikt worden. We hebben 3 partners, waaronder parochiezaal Trefpunt, voor wie we een bergingsruimte  meebouwen.  De parochiezaal  en het nieuwe scoutslokaal zullen met elkaar verbonden worden. Hierdoor ontstaan er meer gebruiksmogelijkheden. De gemeente Bekkevoort en basisschool Minnepoortje Assent zijn onze 2 andere partners. Deze 3 partijen wensen in de toekomst gebruik te maken van ons multifunctioneel  lokaal met keuken en sanitair blok.

Doelstellingen

Met onze bouw willen we 3 doelstellingen realiseren

  1. een nieuw lokaal voor onze scouts
  2. een bergingsruimte voor de parochiezaal Trefpunt
  3. in het scoutslokaal een multifunctionele ruimte  waar onze partners kunnen gebruik van maken.  We staan natuurlijk  ook open voor de andere verenigingen in ons dorp.

Indien de bouwvergunning vlot verloopt, willen we afbreken in mei. In juni wordt dan de nieuwbouw  gezet, daarna werken we met een groep vrijwilligers  het gebouw af. In 2017 zou het gebruiksklaar moeten zijn.

Uitvoering

ELA VZW

Contactpersoon

Heidi De Ceunynck
Minnestraat 61
3460 Assent-Bekkevoort
0497 51 65 04

Locatie