Innovatie in beeld! De innovatieve appel- en peersorteermachine van fruitbedrijf WFT-Wolfcarius quality fruit in Wakken

Via dit filmpje tonen we u graag de indrukwekkende innovatieve appel- en peersorteermachine van Christ Wolfcarius van het fruitbedrijf WFT-Wolfcarius quality fruit in Wakken (Dentergem). 

Christ legt met terechte trots uit wat de machine zo uniek maakt.

Laat u gerust inspireren!
Want misschien bent u ook op zoek naar een oplossing voor een vraagstuk waar u mee worstelt? Of heeft u op uw bedrijf ook innovatieve ideeën en concepten op het vlak van productie, verwerking en afzet van landbouwproducten realiseren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor projectsteun voor innovaties in de landbouw.

U kunt in 2021 een project indienen via het e-loket. We houden u op de hoogte van wanneer de oproep start.

In maart 2020 wilden we tijdens een studiedag vier bedrijven een bezoek brengen Maar daar stak corona een stokje voor. De bedoeling van die studiedag was dat we een aantal concrete voorbeelden van investeringen en projecten gingen bezoeken waar door middel van een  innovatieve techniek, machine … ingezet wordt op het verhogen van deze weerbaarheid en verduurzaming.

De reportage van de innovatieve machine op fruitbedrijf WFT Wolfcarius is het eerste van vier projecten dat we aan u voorstellen.