Internationale Expo voor duurzaam en langzaam toerisme 2020, 2 tot 5 April, Bergamo (Italië)

2 april 2020
3 april 2020
4 april 2020
5 april 2020

Van 2 tot 5 april vindt de nieuwe editie van Agri Travel & Slow Travel Expo, de internationale Expo voor duurzaam en langzaam toerisme, plaats. Deze zal doorgaan in Bergamo (Italië), met veel nieuwe projecten en samenwerkingen!
AGRI TRAVEL & SLOW TRAVEL EXPO (ATEST) promoot bestemmingen via hun landschappen, kunst, tradities en eten bij toeristen en exploitanten die op zoek zijn naar nieuwe bestemmingen die worden gekenmerkt door prachtige landschappen, kunst, tradities en eten, en die de concepten duurzaamheid en milieu ondersteunen.

Deze beurs bevindt zich in de regio van Italië met de hoogste koopkracht - het gebied op 100 km rond Bergamo heeft ongeveer 10 miljoen potentiële klanten die op zoek zijn naar ervaringen met sterke verbindingen met concepten als: levenskwaliteit, duurzaamheid en milieu. Bovendien trekken de ongeëvenaarde voordelen van de locatie klanten wereldwijd aan, evenals uit meer afgelegen Italiaanse regio's. Het expositiecentrum ligt op slechts zeven minuten van de luchthaven van Milaan-Bergamo en op minder dan een uur rijden van de luchthavens van Milaan-Linate en Milaan-Malpensa.

Op deze website vindt u meer informatie: https://www.agritravelexpo.it/